Üdvözöljük a hírek oldalunkon

Áremelés 2022. december

Kedves Fotós Barátunk!

December hónapban rendkívüli áremeléssel és készlethiánnyal kell szembenéznünk, melyet előre nem láthattunk. A fotópapírok beszerzése több magyarországi nagykereskedésben korlátozott, készlethiánnyal küzdenek, a megrendelt tételeinket csak hiányosan vagy egyáltalán nem tudják leszállítani. A fotópapírok és vegyszerek ára minden megrendelésnél előre nem látható módon napról-napra változik. A mai napon a 2 héttel ezelőtti árakhoz képest a papírképek gyártásához szükséges anyagok ára 50%-kal emelkedett.

Ezeket a termékeket Hollandiában gyártják, így a gyenge forint miatt emelkednek beszerzési áraink. Az energiaválság miatt az előállítási költségek emelkednek, illetve készlethiány alakult ki az alapanyagokból. Az önköltségi áraink folyamatosan emelkednek.

Laborgépünk áramfelvétele a vegyszerek fűtése és a fényképek szárítása miatt igen jelentős, így a megemelkedett áramdíj miatt is szükségessé válik a képek árainak emelése.

A szolgáltatási árainkat befolyásolja még a vegyszereket és papírokat terhelő magas üzemanyagárak miatti megemelkedett szállítási költség. A házhozszállítás ára is folyamatosan emelkedik.

Dolgozóink bérfejlesztése is szükségessé válik januártól az előre nem látható igen magas infláció és minimálbér emelés miatt.

Igyekszünk mindent megtenni partnereink minőségi, pontos, biztonságos kiszolgálásának érdekében, ezért a fenti okok miatt a mai naptól kénytelenek vagyunk azonnali hatállyal képeink árát 20%-kal megemelni.

Hogy biztosítani tudjuk a zavartalan működést cégünk nagymennyiségű fotópapírt és vegyszert próbál folyamatosan beszerezni és raktározni az ellátási nehézségek ellenére is, hogy ezt, és a soron következő szezont is zavartalanul ki tudjuk szolgálni. Mivel a nagykereskedések már nem, vagy korlátozottan tudják a laborokat kiszolgálni, ezért más laboroknál már jelentkeznek leállások.

Bízva további hosszútávú együttműködésben kívánok sikeres év végi nagy forgalmat!

Üdvözlettel: Artwork-Tripont Labor csapata

BELÉPÉS MEGLÉVŐ FELHASZNÁLÓKNAK

Kedves Partnerünk!

Ha korábban már regisztráltál oldalunkon, akkor a régi adatokkal be tudsz lépni. De FONTOS, hogy az email címedet kell felhasználóként megadnod! A jelszó maradt a régi.

FTP fiókokat újra létre kell hozni. Ha beléptél az új FTP szerverre, elsőként olvasd el kérlek az OLVASS_EL.txt fájlt, amit a szerveren találsz! Ott találod a mappa elnevezés útmutatót.

 

 

MEGÚJULT LABOR OLDALUNK!

EGYSZERŰBB KÉPFELTÖLTÉS

Egyszerűen csak húzd bele az egérrel a számítógépedről a képeidet a "Dobáld ide a képeidet" ablakba, és máris elindul a feltöltés. Ha még szeretnél több képet feltölteni másik mappából, bármikor megteheted!

Ha abba kell hagyd a feltöltést, bármikor visszatérhetsz, a weboldalunk megjegyzi, hogy holtartottál, és onna folytathatod!
FTP feltöltésnél segítséget adunk egy txt fájlban, hogy hogyan nevezd el a mappákat a szerveren.
ZIP fájlokat is feltölthetsz!

 

ONLINE KÉPSZERKESZTÉS

Mostantól itt az oldalon is szerkesztheted a képeidet, ha a szerkesztés ikonra kattintasz: Szerkesztés ikon
Adhatsz keretet a képeknek, különböző szűrőket találsz, szöveget írhatsz rájuk, át is színeheted, fekete-fehérré teheted őket! Igazi jó játék, próbáld ki!

 

POSZTER ÉS FINE ART NYOMTATÁS

Itt az oldalon megrendelheted a nagyobb méretű posztereidet is! A legprofibb minőségben nyomtatunk, és még segítséget is talász, hogy hogyan állítsd be a kép bizonyos paramétereit! Kattints ide, ha kíváncsi vagy rá!

 

ÚJ RENDELÉS-KÖVETŐ MODUL

Folyamatosan nyomon követheted, hogy hol tart a rendelésed. Elkészült-e a laborban, futárnál van, vagy már átveheted nálunk - erről, mint eddig, SMS-ben is értesítünk.